Etiket Sonuçları: KİTAP

Ekm

Okulumuz 7/B ve 8/B sınıflarıyla ilimizde düzenlenen 8.Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarına gezi düzenledik.Öğrencilerimize kitap sevgisini aşılamyı hedeflediğimiz gezi programında çok güzel vakit geçiren öğrencilerimiz gezi sonrasında fuar alanında kiatp okuma etkinliği ile kitap okumanın önemi konusunda farkındalık oluşturdular.Öğrencilerimize ve öğrencilerimizin ulaşımında katkı sağlayan kıymatli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Durdu Tansel İmam Hatip Ortaokulu Ailesi olarak okulumuzda düzenli olarak kitap okuma etkinliği düzenliyoruz.Okulumuzda öğrenci,öğretmen ve yardımcı personellerimizin katılımı ile önceden belirlenen saatte eş zamanlı olarak kitap okuma etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz.Kitap okuma alışkanlığının kazandırılması,kitapların her zaman en iyi arkadaşımız olduğu bilincini öğrencileirmize kazandırmak için düzenlemiş olduğumuz etkinliğimiz düzenli bir şekilde devam ediyor.

May

Okulumuzda 2021-2022 eğitim öğretim yılında yapımı tamamlanan okul kütüphanemize Özel Beyza Okulları öğrenci,öğretmen ve idarecileri tarafından kitap bağışında bulundular.Okulumuz öğrencileri ile karşılıklı paylaşma yardımlaşma da bulunan öğrenciler paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar.Her iki okulun öğrencieleri kiatpları birlikte raflara düzenlediler ve birlikte okuma etkinliği yaptılar.Özel Beyza Okullarına bu anlamlı bağış ve yardımları için çok teşekkür ederiz.

Kas

İlimizde düzenlenen 7.Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarına gezi düzenlendi.Kitapla,bigiyle,kültürle buluşan öğrencilerimiz ,yazar ve şairlerle bir araya gelerek çok verimli zaman geçirdiler.Gezimizde okulumuz öğrencilerine araç desteği sağlayan Türkoğlu Belediyesine ayrıca teşekkür ederiz.