Ağu

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında LGS başarı sıralamasına göre 2 öğrencimiz Fen Lisesine,11 öğrencimiz ise Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okullarına yerleşmiştir.Öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Örgün eğitmle birlikte hafızlık eğitimi projesi kapsamında 2023-2024 eğitim öğretim yılında okulumuz öğrenci alımı yapacaktır.Ön değerlendirme yazılı sınavı 10 Haziranda ,sözlü sınav ise 3 temmuzda yapılacaktır.Sınava 4.sınıftan 5.sınıfa geçen kız ve erkek öğrenciler başvurabilecektir.

Ock

Öğrencilerimizin daha nezih,temiz ve sıcak ortamda eğitim öğretimine devam etmesi için yapmış olduğumuz bakım onarım çalışmalarında okulumuzun PWC Kapı -pencere onarımını üstlenen  Güneş Pen Mobilye -İnşaat firması sahibi Mustafa GÜNEŞ ve Ahmet Güneş beyefendilere okulumuza olan katkılarından dolayı teşekkür ziyaretinde okulumuz adına plaket takdiminde bulunduk.Okulumuza olan katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı Çıktı.Gazetenin hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize ve onlara desteklerini esirgemeyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.Gazetemize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ara

Okulumuz erkek öğrencilerine Türkoğlu Belediyesi tarafından ücretsiz tıraş hizmeti verildi.Belediye başkanımız Sayın Osman OKUMUŞ Beyefendiye okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ara

Sınavla Öğrenci Alan Liselere Gezilerimize Başladık.

2022-2023 eğitim öğretim yılında şehrimizdeki merkezi sınavla öğrenci alan okullara yönelik gerçekleştirmeyi planladığımız tanıtım gezilerinin ilkini ilçemizdeki Yedi Güzel Adam İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu'na gerçekleştirdik. Liseye yeni geçmiş öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz 8. sınıf öğrencilerimize okullarını tanıttılar.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.Okulumuz Arapça öğretmeni Şeyma BAŞKIR tarafından hazırlanan program,öğrencilerin şiir,şarkı ve gösterileriyle devam etti.Öğrencilerimiz bayram sevincini doyasıya yaşadı.Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Ekm

Okulumuz 7/B ve 8/B sınıflarıyla ilimizde düzenlenen 8.Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarına gezi düzenledik.Öğrencilerimize kitap sevgisini aşılamyı hedeflediğimiz gezi programında çok güzel vakit geçiren öğrencilerimiz gezi sonrasında fuar alanında kiatp okuma etkinliği ile kitap okumanın önemi konusunda farkındalık oluşturdular.Öğrencilerimize ve öğrencilerimizin ulaşımında katkı sağlayan kıymatli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz öğrencilerini ''Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın''etkinliğiyle 100 öğrencimizi PİAZZA AVM sinema salonuna götürdük.Çok keyfli vakit geçiren öğrencilerimiz sinemaya gitmenin mutluluğunu yaşadılar.

Ekm

Durdu Tansel İmam Hatip Ortaokulu Ailesi olarak okulumuzda düzenli olarak kitap okuma etkinliği düzenliyoruz.Okulumuzda öğrenci,öğretmen ve yardımcı personellerimizin katılımı ile önceden belirlenen saatte eş zamanlı olarak kitap okuma etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz.Kitap okuma alışkanlığının kazandırılması,kitapların her zaman en iyi arkadaşımız olduğu bilincini öğrencileirmize kazandırmak için düzenlemiş olduğumuz etkinliğimiz düzenli bir şekilde devam ediyor.

Ekm

Okulumzuda 13 Ekim Dünya Afet Riskini azaltma günü kapsamında Deprem Tatbikatı yapıldı.Öğrenci,öğretmen ve personellerin katılımı ile gerçekleştirilen tatbikatın sonunda doğal afetler ve korunma yolları konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ekm

Okulumuzda Mevlid-i Nebi haftası öğrenci,öğretmen ve velilerimizin katılımı ile kutlandı.Peygamber efendimizin dünyayı şereflendirdiği gece hüremetine programlar,hatimler ,pano çalışmalrı yapıldı.Peygamber efendimizin sünnetleri hafta boyunca yoğun bir şekilde uygulamalı olarak işlendi.Peygamberimizin izinde,Kur'an ve Sünnet ışığında yüreyen ümmet olabilmek duasıyla Selam sana Ey Nebi,Selam sana Ey Rasül.

Eyl

Öğrencilerimizin Sesi Olan Snııf Başkanlarımızla Bir Araya Geldik

Sınıf başkanlarımızla bir araya gelerek sınıf bazında öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını dinledik. Başkanlarımız okulumuzda gördükleri artıları, noksanlıkları ve önerilerini bizlere ilettiler. Öğrencilerimize daha fazla faydalı olmak için sınıf içerisindeki önmeli gördükleri durumları bize iletmelerini bu şekilde öğrencilermizie daha hızlı ve etkili bir şekilde ulaşabileceğimizi ve yardımcı olabileceğimizi kendilerine ilettik.

Eyl

5. sınıf öğrencilerimizle uyum çalışmaları doğrultusunda okul psikolojik danışmanımız tarafından tanışma etkinliği yapıldı. Devamında okulumuzu gezdiler, öğretmenlerimizle ve okul idaremizle tanışıp sohbet ettiler.