Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83.yıl dönümü okulumuzda saygıyla anıldı .Hafta boyunca derslerde Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatı ve mücadelesi onun eğitim öğretime ,akla ve bilme verdiği önem öğrencilere anlatıldı.10 Kasım Atatürkü anma haftası münasebetiyle sınıf ve okul koridorlarında panolar hazırlandı. 10 Kaım günü saat 09:05 de saygı duruşu ve sonrasında istiklal marşı hepbirlikte okundu.Mustafa Kemal Atatürk ve onun aziz silah arkadaşlarını saygı ve hürmetle anıyoruz.Ruhları şad olsun.

Kas

Okulumuzda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan panolarla ve düzenlenen  kutlama töreniyle Cumhuriyetimizin 98.yıl dönümü coşkuyla kutlandı.Öğrencilerimiz 29 Ekim günü ilçemiz kent meydanında düzenlenen Cumhuriyet Bayramı törenine katıldı.

Kas

İlimizde düzenlenen 7.Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarına gezi düzenlendi.Kitapla,bigiyle,kültürle buluşan öğrencilerimiz ,yazar ve şairlerle bir araya gelerek çok verimli zaman geçirdiler.Gezimizde okulumuz öğrencilerine araç desteği sağlayan Türkoğlu Belediyesine ayrıca teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda Mevlidi Nebi haftası münasebetiyle program düzenlendi.Peygamberimizin kutlu doğumu,onun ahlaki özellikleri,sünnetleri ve inanalara örnekliği programda işlenen ana konulardı.Düzenlenen programla öğrencilerimize peygamber sevgisi ve onun örnekliği anlatıldı.Öğrencilerimiz tarafından okunan Kur'an Tilaveti ile başlayan program ilahiler,naatlar ve şiirlerle devam etti.

Sevgili peygamberimiz Hz.Muhammed(sav)'in 1450.doğum yıldönümünün ;tüm insanlığa barış,huzur ,mutluluk ve adalet getirmesi dilekleriyle program sonaerdi.

Ekm

Okulumuzda 8.sınıf öğrencilerimize LGS'ye yönelik düzenli olarak deneme sınavı yapılmaktadır.Öğrencilerimizin bilgi ,beceri ve kazanımları yapılan deneme sınavlarıyla takip edilmektedir.

TÜRKOĞLU BELEDİYESİNDEN 8 .SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE KAYNAK KİTAP HEDİYESİ

21 - 26 Eylül 2020 Canlı Ders Programımız

Okulumuzun 21 Eylül 2020 - 26 Eylül 2020 Haftası Canlı Ders Programı Aşağıdadır.

5 - A /BSınıfı Canlı Ders Programına Ulaşmak İçin Lütfen TIKLAYINIZ.

6 - A/B Sınıfları Canlı Ders Programına Ulaşmak İçin Lütfen TIKLAYINIZ.

7 - A/B Sınıfı Canlı Ders Programına Ulaşmak İçin Lütfen TIKLAYINIZ.

8 - A/B Sınıfları Canlı Ders Programına Ulaşmak İçin Lütfen TIKLAYINIZ.

KURUMUMUZUN WEB SİTESİ NİHAYET AÇILDI. HAYIRLI OLSUN.